VALUE+ A/S

VALUE+ er et investeringsselskab, som via investorindskud, investerer globalt i børsnoterede aktier. VALUE+ er sat i søen med det primære formål at skabe et betragteligt langsigtet merafkast til sine investorer. Al optimering (og eksekvering) af de indskudte midler varetages af VALUE+, så som investor kan du trygt anvende din tid til andre gøremål. Vi er selv investorer i selskabet med et betragteligt beløb, så vi har altid sammenfaldende interesser med de øvrige investorer.

I VALUE+ opererer vi ud fra en værdibaseret investeringsfilosofi (value investing). En tilgang der er baseret på, gennem systematisk metode, at finde aktieinvesteringer i gode, sunde og profitable virksomheder, der har bevist deres værd – og som kan anskaffes til en fordelagtig pris. Investeringsfilosofien er inspireret af Warren Buffett, der betragtes som alletiders bedste investor og som igennem et halvt århundrede har formået at skabe ekstraordinære høje afkast på aktiemarkedet.

Navnet, VALUE+, afspejler dels den investeringstilgang, der praktiseres, og dels indikerer det i høj grad, at det handler om at skabe ekstra værdi til investorerne.

VALUE+ er forvaltet af VALUE+ Int. A/S som er registreret ved Finanstilsynet.